Generálkivitelező

A Grabarics Kft. a magyarországi építőipar meghatározó és dinamikusan fejlődő szereplőjeként az egész országra kiterjedően, továbbá Németországban tevékenykedik. Magyarországon budapesti székhellyel, dunaújvárosi központi telephellyel és soproni regionális telephellyel fennállásuk óta több mint 120 létesítményt építettek már.

Társaságuk 1993 óta 100%-ban magyar tulajdonú vállalatként működik az építőipari kivitelezés piacán, szolgáltatásaikat változatlan, kiemelt minőségben biztosítják partnereik számára, a legjobb szakemberekkel együttműködésben. Munkatársaik száma 160 fő.

"Célunk, hogy korrekt, tudatos piaci jelenlétet és szemléletet, kiváló minőséget és nagyfokú precizitást képviseljünk a hazai és nemzetközi építőipar világában."
Építkezéseik sikeres műszaki támogatottságához nagymértékben hozzájárul a jelentős munkagép- és eszközparkjuk, betonacél-előregyártó telepük, valamint 2012-ben átadott saját, professzionálisan felszerelt acélszerkezet gyártó csarnokuk. Társaságuk ügyvitelét és projektjeik műszaki-gazdasági kontrollját vállalatirányítási rendszer üzemeltetésével biztosítják, melynek köszönhetően képesek egy időben több, egyenként többmilliárdos nagyságrendű projekt kivitelezésére is.
A Grabarics Építőipari Kft. 2013. március 22. napjától csatlakozott az ÉVOSZ tagvállatai körébe. A Grabarics Kft. ipari létesítmények és logisztikai központok/középületek/irodaépületek/lakóépületek/kereskedelmi létesítmények és bevásárlóközpontok/hotelek/szállás jellegű létesítmények generálkivitelezésével foglalkozik. Építői tevékenységüket széles skálán értelmezik, amely minden fontos, építéshez kapcsolódó feladatot magában foglal - az ajánlatadástól a tervezésen és a kivitelezésen át a zavartalan üzembe helyezésig. Ezen túlmenően kiemelkedő teljesítményt nyújtanak az átadott épületeik garanciális ügykezelése során is, mely tevékenységre internetes interaktív rendszert üzemeltetnek honlapjukon