Sétáljon velünk!


A Sunset Resort csapata egy olyan megoldást szeretne nyújtani azok számára, akik lakást, nyaralót  vagy befektetést keresnek, esetleg a közeljövőben tervezik, amellyel kényelmesen, otthonról is megcsodálhatják különleges ingatlanjaink részletes bemutatóját.

A Sunset Resort Apartmanházban 11 különböző lakástípust különböztetünk meg, amelyeket élvezhető videós anyagban prezentálunk az elkövetkezendő időkben. Tartson velünk és találjuk meg közösen jövőbeli otthonát, nyaralóját vagy befektetését! 

 Eljön velünk egy sétára?

311. lakás

Az apartmanház 3. emeletén elhelyezkedő 311-es lakás tágas, világos belsőtereinek köszönhetően egyből a szívébe lopja magát! 

Az 53,58 nm-es 2 szobás apartmanban akár 4 személy is kényelmesen, zavartalanul töltheti pihenését. Észak nyugati fekvésének köszönhetően a ház kevésbé pezsgő, ám nyugodtabb részen helyezkedik el, az 8,58 nm-es teraszra kiülve pedig mindenkinek jut hely, ahonnan megcsodálhatjátok a gyönyörű fonyódi naplementét!

Kattintson a videóra és kezdjük el a sétát!


205. lakás

2. emeleti 205-ös lakás igazi családi fészek! Az 1+2 szobás 75,71 nm-es apartmanban mindenki számára jut némi privát szféra, így mind a gyerekek, mind a szülők kikapcsolódása teljes harmóniában telik. Északi fekvésének köszönhetően,amint a nap felkel, elindul a pezsgés, amely élettel tölti meg az apartmanházat! A reggeli kávét a 11,7 nm-es teraszon gyönyörű Balatoni kilátás mellett élvezheti!

Kattintson a videóra és kezdjük el a sétát! 


404. lakás

4. emeleten elhelyezkedő 68,51 nm-es 404-es apartman tökéletes lehet az Ön számára, ha a pezsgés helyett a relaxációt választaná! Déli tájolásának köszönhetően az apartmanház nem nyüzsgő, nyugodtabb felén helyezkedni el. A 8, 70 nm-es teraszon délelőtt napfürdőben ébredezhetsz, délután pedig zavartalan beszélgetések ideális helyeként szolgálhat!

Kattintson a videóra és kezdjük el a sétát!  Érdeklődik a fenti ingatlanok iránt?

Az alábbi űrlap kitöltésével jelezze felénk, hogy mihamarabb fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!