Rólunk

A Sunset Resort Apartmanház kialakításának célja, hogy minőségi kikapcsolódást, harmonikus környezetet és ragyogó életteret nyújtson lakói számára. 

Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk az épület modern, korszerű megjelenésére, a parkosított közösségi tér hangulatos, minden igénynek megfelelő kialakítására és a vízpart közelségére. A kínálatban szereplő 84 lakás közül - amelyek 5 emeleten keresztül helyezkednek el - mindenki megtalálja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő változatot. Az épületben a 32 m2-es egy szobástól a 75 m2-es 4 szobásig többféle lakástípus megtalálható, így valódi gyöngyszem mindazok számára, akik családi nyaralóra vágynak, befektetést keresnek, vagy egy új otthon teremtésén gondolkodnak. A befektetést keresőknek a Sunset Management Kft. csapata teljes körű ingatlanmenedzselést és üzemeltetést kínál, így kényelmesen, hátradőlve élvezhetik a hasznosításból érkező jövedelmet.

Az apartmanok megközelíthetőségét három lépcsőház, és két lift segíti. Valamennyi apartman Balatonra néző nappalival és fedett terasszal rendelkezik. A földszinten található egy közel 150 m2-es, szintén balatoni panorámával rendelkező közösségi tér, amely családi rendezvények, összejövetelek lebonyolítására kiválóan alkalmas. Az 5000 négyzetméteres telek közvetlen vízparti kapcsolattal rendelkezik, saját használatú, strandolásra alkalmas területtel, stéggel, a belső udvar területén pedig egy 10m x 4m-es élménymedencével és szaunával.

MIÉRT A SUNSET RESORT?

  • Közvetlen Balaton-parti lakások
  • Egyedi szolgáltatások
  • Kiváló kiadhatóság  
  • Gyerekbarát környezet
  • Saját, nagyméretű napozó stég
  • Élménymedence
  • 5 percen belül elérhető üzletek, éttermek, kikötő és városközpont

ÉRTÉKESÍTŐ CSAPAT

Levander Trading Kft.

Központi Iroda:
+36 20 285 2940
info.sunsetresort@gmail.com